God känsla!

Nu vart det sådär igen.. Ja ni vet. Sådär konstigt lång paus mellan gångerna jag skriver här.. Men Be happy! Nu är jag här igen!

Idag ska jag berätta för er att allt känns relativt bra faktiskt. Allt jag håller på med runt om kring mitt liv flyter verkligen på. Körningarna och teorin på trafikskolan går bra mkt frammåt (snart dags att boka halk-bana), Skolans arbeten och ämnen flyter på och jag känner att jag hänger med allt mer och mer, Praktikplatsen troligtvis helt klar, Ledighetsansökan för nästa onsdag och torsdag beviljad, studiebidraget kom idag och sist men inte minst, Imorgon är det konsert med Sabaton!  Det innebär svettiga män som hoppar omkring till grymt bra Powermetal!
Jag och Jonathan ska iaf åka ner till Göteborg imorgon för att se dem live, kommer bli sjukt nice! Dock är vi väl hemma runt 01-02 på natten. Men vafan det gör inte mig något!  Så jag måste faktiskt erkänna att jag är helnöjd med tillvaron och allt som hör därtill. Det är bara att inse!

För övrigt så längtar jag tills helgen. Ska då träffa den där härligt söta och mysiga, men dock relativt elaka tjejen igen. Men vad fasen "Det kallas Charm"

Jag måste säga till er Lost-älskare att jag nu sett klart 3e boxen. Är helt nervös för att jag ska behöva vänta så länge tills nästa säsong. Det va ju världens Cliff-hanger på sista avsnittet jue :(

Dags att sova!

Puss å Kram Lovers!


Gårdagens bild:

Bakning och After Eight

Igår befann jag mig i Alexanders hus. Jag, Alx och Chris hade en relativt trevlig kväll igår. Vi åt potatis och purjolöks-soppa och bakade. Eller ja, jag och Chris kollade på när alexander bakade. Under tiden planerade vi lite om våra rollspelskaraktärer. Och ja, Det är nördigt! 
Jag skapade en karaktär som är ca 35år gammal och tyngs av längtan efter hans älskade. Han har sedan 12 år levt bannlyst från sin hemby och sin familj pga något som han orsakat. Numera arbetetar han som utkastare på tavernan i Derut (tror jag det va) och man kan se hur likgiltigheten lyser igenom hans ögon..

Byter tempus.
Aja. Det va en kort version av min gubbe. Självklart kommer en detaljerad beskrivning upp under/efter fredag då vi ska rollspela.

Idag ska jag hem till rasmus (tror jag) Blir nog några bärs å chill.  Och bara så ni vet. Jag längtar tills lördag-kväll!!!

Ha det bra!

Puss å Kram (L)

Jobb och åter jobb...

Som vanligt har denna helg försvunnit för snabbt för att det ska vara sant. Fredagen va en rätt lugnt tillställning, köpte lite saker på torp, vilket innefattar följande: presenter till Nova, Lost Säsong 3 och Elemental Gelade nr4 (Recension finns att läsa på Kristoffers blogg)  Därmed va dagens roliga händelse över.
Lördag är som vanligt jobb-dagen, Lagade idag till Rosmarin brässerad Fasan med Ungsbakade klyftpotatisar samt en Calvados-sås och grillad tomat-halva.  Arbetspasset varade i ca 13 timmar och var slitsamt. (Gillar inte när gästerna ska ha Mordmysterium till maten, tar så lång tid)  Under kvällen pratade jag med en rätt packad Linda, Saknar henne faktiskt på något rätt charmigt sätt. (Får ses nästa helg <3)  Stupade sedan i säng ca 01.:23 ngn gång.
 I och med det började söndagen som har varit rätt slapp. Var hos Nova (systerdottern) på kalas. (Hon fick ett par vantar och en mössa som jag inhandlade på torp)  Och nu sitter jag i kristoffers obäddade säng med min kära laptop.. Och vet ni. det är lite lustigt att man kan skriva ikapp från dåtiden till nutiden på bara  några rader... (Undra varför jag skrev det :S)

Nästa vecka ska jag självklart jobba med. Men då är Linda där med. Så ska övertala henne om att jag ska sova hos/med henne på ngt sätt. :P  Men över till nutiden igen! Bara så ni vet ska jag spela The Sims 2 med Chris, nu. Vi ska nörda.:W

Dagens Bild:
Skapade denna idag.. :W Inte överdrivet snygg .-.- Relativt ful faktiskt.. Men ändå.



Läskig? :=


Ha det bra

Puss å Kram

Väntan

Idag vaknade jag tidigt trots att jag började klockan 11:00, tanken var att jag skulle åka in till uddevalla och plugga på körskolan, men så blev det ej. Kom dit kl 8, upptäcker att de öppnar kl 9 och då får jag vänta en timme. Fördriver tiden lite ströaktigt i skolan och återvänder sedan. Kör fas B på teorin och får 4 poäng ifrån att klara det. Kollar sedan på klockan och får panik. Rusade ut och försvann ner mot kampenhof för att ta bussen till Lysekil där vi hade Naturkunskap idag. -.-  Men Jag rusade förjäves. Klockan var bara 9.45 och inte 10.45 som jag hade trott..
Fick sedan vänta ännu en stund. Passade då på att köpa Naruto 11 som ska läsas strax.

Efter den tråkiga dagen sitter jag nu hemma. Det va ruskigt tråkigt att ha naturkunskap i 4 timmar i Lysekil iaf.. ;(

Nu väntar jag än en gång idag, ska iväg till uddevalla på GG. Får se hur det är. Jag tror att antingen hatar man stället eller så älskar man det. Jag ska iaf det med massa tjej-polare :W Alla killkompisarna är för unga eller för fattiga. plz  Självklart blir det förfest med..  Tänkte supa på rätt ordentligt idag. Börjar ju inte försen kl 14:00 imon.. Så har alla möjligheter i världen till att röja :P

Nästa gång är det väl ändå vi som går på fest eller? Hör iaf av er om ni vill! :P

Det va allt för idag!

Puss å Kram

The sims

The sims är en av världens med framstående spel-serier och kanske en av världens roligaste med. Första spelet som Maxis släpte kom ut år 2000. Spelet var enkelt,roligt och rätt enformigt, men det blev en världs-succé. Spelet går i korta drag ut på att leva ett liv i en tredimensionell värld med trevliga grannar och onda tjuvar. Alltså spelet är en simulation av ett liv helt enkelt. Efter denna första utgåva av spelet började företaget senare att spotta ut fleratlet expansioner, vilket kom att bli stor glädje till alla fans runt om i världen. Expansionerna tillförde saker som nya kläder, utseenden och ännu fler möjligheter till olika jobb.  Och de senaste spelet i den första Sims "1" - serien kom att utges hösten 03.Ganska exakt ett år efter släptes den nya versionen av the sims. Det va snyggare, roligare och ännu mer fanns det att göra, det var The Sims 2!  I och med denna uppgradering i grafik och design kom spelet att bli än ännu större succé än föregångaren. Spelet slog sig igenom kritikernas väggar av stål och visades praktfullt upp som en av de få spelen med såpass ny grafik-motor. Efter dessa har flertalet spel kommit ut i Serien och än idag väntar vi spänt på nya expansioner med nya upptäckter och otroligt mycket mer roliga saker.

Nästa stora realese från Maxis kommer att bli The Sims 3 Som sägs komma ut i början av år 2009. Uppgraderingarna då sägs vara stora och vi alla väntar med stor förväntan på ännu en världs-succé.

Produkter som Maxis Lanserat:

The Sims
The Sims livin' large
The Sims House party
The Sims Hot date
The Sims On holiday
The Sims Unleashed
The Sims Superstar
The Sims Makin' magic
---------------------------------------------------
The Sims 2
The Sims 2 Studentliv
The Sims 2 Nattliv
The Sims 2  Arbetsliv
The Sims 2 Året runt
The Sims 2 Jorden runt
The Sims 2 Fritid
The Sims 2 Livet i lägenhet
Och ca 10 st prylpaket

The sims spelen är ett spel som håller god kvalitet rakt igenom och passar för en stor åldersgrupp. Spelet håller alltid lika god kvalitet och är ganska tidskrävande. Fördelen med spelen är att man verkligen hittar tillbaks till dem om man någon gång tappar tråden.


Kostnad: ca 350kr/ spel eller exp.
               : ca 150kr/ Prylpaket


Slutbetyg: 8
(Pga kostnaderna)

Senaste tiden (12/09/08-15/09/08)

Helgen för mig var en relativt trevlig upplevelse. Fredagen var i kort beskrivning Film, öl och gammla minnen.  Alex, jag och Kristoffer kollade Superhero Movie  och den va ruskigt sjukt bra, vi skrattade konstant genom hela filmen.  Efter det fortsatte vi att dricka mer och och sitta å snacka med varandra typ.

Lördagen var till en början en rätt torr dag. Jobb från 9.00 - 20.30 och efter det så stack jag och jonathan till Stocken-puben och samtalade me jenny. Där träffade vi Linda och ngr till. Senare vandrade vi tillbaks till jobbet och badade tunna (Jag och jonathan, För Linda hade nyligen piercat magen och fick inte bada) Och efter det gick jag med linda till hennes husvagn ^^

Under söndagen var jag bara allmänt trött och fick inte gjort mkt mer än att arbeta. Somnade när jag åkte båten hem med morsan å farsan och sen när jag kom hem va det datorn som va första prioritet. Jag fick upopdaterat utseendet på bloggen och kom väldigt sent i säng.

Och här sitter jag nu i skolan, är sjukt trött och har nyss fått veta att jag bara har denna lektion idag. Så är rätt besviken på att jag ens drog till skolan idag.. Ända nyttiga att göra nu är att dra till trafikskolan (Vilket jag ska göra) Och sen bär det av hemmåt.
Ha det bra iaf . :=


För att få ut maximalt utseende på min blogg, Använd Mozilla Firefox!!

Nytt utseende igen!

Ja ännu en gång har jag bytt utseende. Detta får fasen duga för ett tag om inte ngn av er har konkreta exempel på hur man skulle kunna förbättra den samt lösningen på det.. Jag har iaf haft en bra helg. Orkar inte blogga just nu för klockan är mkt och jag är trött.. (måste plugga matte innan jag somnar :( )

Ha det bra

Puss å Kram (L)

Glöm inte att kommentera utseendet med!!

Tisdag

Idag är det tisdagen den 9e september. Dagen efter min födelsedag. Gårdagen va helt ok. :P Är relativt nöjd med den. := Nu sitter jag för övrigt i skolan och har allmänt tråkigt. -.- Finns inte så mkt att göra. Har världens tråkigaste ämne "Arbetsmiljö och säkerhet".  Ikväll ska jag nog kolla på film eller prison break och allmänt chilla. =)

Ha det bra


Puss å Kram

Dagen före Dagen

Ja, som sagt. Idag är det Dagen före Dagen. Den dag jag pratar om är i år en måndag och är innehavare av datumet 2008-09-08. Dagen då jag blir arton år gammal. Funderar nu på hur det kommer att kännas att bli arton år. Under om man kommer få ett sorts lycko rus eller något åt det håller.  Jag ska iaf iväg å köpa folkisar.. Bara för att göra det liksom :P

För övrigt så sitter jag hos alex med min älskling datorn. :P Han spelare GTA IV och av spelade nyss crysis. Vi ska väl ta å kolla på en film om en stund med (förhoppningssvis) och vi undrar självklart vart kristoffer tagit vägen.. Speciellt när han inte har bloggat den senate tiden. (Jag är mycket besviken på dig Criss)

Dagen har varit fin utöver allt det dåliga..


Dagens bild.. Hmmm. Har inte lekt i ps på ett tag och råkade radera mitt största projekt med bild redigering någonsin. :(

Ha det fint iaf.

Puss å Kram

In Prison

Man skulle kunna tro att ett par lediga dagar med dator ofta kan vara hur skönt som helst. men själva verket är att det är helt frucktansvärt. Jag syftar självklart på om man är i tillståndet som sjuk.. Ja, Jag har spenderat mestadels av tiden hemma under veckan som flutit fram relativt långsamt.. Jag har haft Halsont, feber och allmän förkylning, plus en sjuhelvetes öroninflammattion. Så svaret på frågan "Hur är läget?" Lär väl bli rätt simpelt. Det är kasst. Är fortfarande rätt sjuk och bävar inför jobbet imorgon . Har inte alls ngn större lust till att jobba häcken av mig imorgon.. 
Sanningen bakom denna vecka är att det har varit som ett fängelse. Helt enkelt inlåst i huset. avskuren från omvärlden. Om man räknar bort datorn och tv'n såklart.. Så något har jag ju fått roa mig med här.. helt själv  i min lilla värld.. Ja det blev att se om serien Prison Break Som för övrigt är ruskigt bra och måste ses.. 

Så innan jag somnar ska jag se ett avsnitt av Prison Break till.

Och innan ni går. måste jag säga.. Glöm inte att läsa mina vänners bloggar. De har alla fått en nytändling och skriver som bara fasen..

Ha det trevligt :P

Pussar å Kramar

*Dagens Bild*
 

Sjukling

Nu är det mångad igen, Helgen har varit händelserik. Fredagen var en total dator-frossa (Rena tekniska motsatsen till ramadan som för övrigt startade idag, bara så ni vet) Jag fick iaf inhandlat mig en ny dator som ni kunnat läsa i tidigare inlägg. Så då blev det fredagkvällens uppdrag att helt enkelt få igång den.

lördagen var ganska händelse fattig. Började jobba kl 14 Och jag serverade. Vi hade ca 180 gäster. Och jag fick det otroligt ansvarsfulla arbetet att hiva upp soppa till alla :W Inte alls så roligt som man kan tro ;D PÅ kvällen efter vi hade jobbat blev det lite avskedsfest för min käre arbetskamrat Mats. Kommer sakna honom. (L) Efter det så drog jag hem till linda på campingen. Spenderade natten där och det blev en Underbar natt ska ni veta. (det va nog mest för att jag fick ge igen för sugmärket (A) )  Sedan på söndag morgon åkte jag raka vägen hem. Kände mig allt sämre och sämre under dagen som förflöt relativt långsamt. :W

Idag vaknade jag upp med ca 38 graders feber men tvingade iväg mig själv till skolan. Fick dock gå hem lite tidigare iaf. Skippade sista lektionen och tog mig hem. Installerade då Crysis Som jag hade köpt på torp tidigare under dagen. Spelade en stund för att sedan än en gång känna hur dåligt jag mådde (alvedonens värkan (stavning? verkan?)  hade försvunnit ut kroppen) Gick då ner å lade mig på soffan en stund. För att sedan traggla upp för trappan och sätta mig vid datorn igen. (har tagit nya tabletter nu så jag mår relativt bra iaf).. VÄl vid datorn viste jag inte vad jag skulle göra..Så jag bestämde mig för att byta tema. Sitter nu på ett standard tema för windows och det går mkt snabbare än med Vista-standard.

Här kan ni se hur det ser ut. Jag är jävligt nöjd med det : http://i34.tinypic.com/9puc28.jpg

Detta va allt för denna gång..

Puss å Kram (L)

RSS 2.0