Fredags morgon

Idag känner jag mig som en mosad banan under en högklackad sko.. eller ja, kanske lite mer som en trött deg. :P Vaknade tidigt iaf och insåg direkt att jag ville se på heroes innan jag steg upp ur sängen. Så jag drog upp datorn i sängen och började kolla.. Nu har jag inga mer avsnitt att se och det är grymt tråkigt.. Jag får vänta en vecka innan nästa avsnitt kommer =/
Dagen i övrigt har mkt roligt att erbjuda, linda kommer hit, jag ska se på film och så ska jag boka biljetter till edguy den 2/2 :P
Nu ska jag typ göra alla tråkiga sakerna som ska göras, -.- typ städa, tvätta, diska och plugga lite.. =/

Tänkte göra en fin bild sen med, men så länge får ni nöja er med en bild på mig bara :P

Dagens ena bild blir därför:

Man kan med ord förklara bilden som att jag saknar sommaren. Och jag är jäkligt glad över att de inte hart snöat idag, som dem sa på nyheterna att de skulle göra. !!

Nu kom den andra bilden här.. Vet inte riktigt vad det blev. Men blev iaf lite inspirerad av Killzone :=
Inte nöjd alls me bilden egentligen. -.-



La till en liten effekt på sista. .Vet inet vilken som blev bäst :=

Dagen efter!

Är det inte så att dagen efter är den mest värdelösa dagen på jorden? Just nu sitter jag i min brors lägenhet med ganska exakt 0.5 promille alkohol i blodet. Har precis fått städa toaletten efter gårdagens brevader. Kort och gott.. Det blev lite mycket igår!  Men jag funderar alltid på hur dålig "dagen efter" är. Kunde man inte bara radera bort den? Man är ju bara grymt o-pepp på allt och man vill inte hitta på ngt mer än att sova.
Så känner jag iaf, dock så måste jag dra mig till bussen om en stund. Orkar inte sitta här å vänta i flera timmar. :P Så bara för att jag sitter på min brorsas dator blir det nog ingen bild i detta inlägget ;)
Men jag får väl åtminstone säga skål till er.. Om än någr timmar sent. ;)

Ha det bra..

Puss

Körkort

Nu känns det nära men ändå långt bort.. Kuggade på test uppkörningen idag. :/ Hade en del fel som jag tror mig kunna rätta till på min inbokade dubbel-lektion som kommer äga rum före uppkörningen. Har dessutom fått uppkörningen bokad och så nu. Jag kommer få besked på måndag vilken tid  och dag det blir, men det ligger troligtvis inom ramen av 2 veckors väntetid.!  Så nu är det bara dags att jobba på med teorin. :P Det är den jag har mest problem med :W

För övrigt är det onsdag idag och en krogrunda är inplanerad! Ska köpa mig ett lock med öl innan, så jag kan förfesta! Ska satsa på svensk starköl!
Imorgon ska jag träffa Linda :P Kommer nog bli mysigt. (Dock kommer jag vara bakfull, men det får hon leva med) ;)

Känner inte ni hur man längtar tillbaks till sommaren när det nu är såhär ruskigt dåligt väder ute? Det regnar varje dag och allt man vill ha är bara sol, värme och bad. Men ikke! Det går inte för sig när man bor i Sverige..

Dagens bild blir alltså på mig när jag står vid båte. Bilden är tagen i sommras :P




ha det bra nu. pözz


Hopplöshetens panikångest

Oj vilken konstig rubrik det blev.

Jag sitter iaf här, nu igen, framför datorn och har inte något alls att göra.  Hade hoppats på att få spela bandy med min kusin å ngr polare, men det va "fullt" och jag blev bojkottad som vanligt -.-. För övrigt befinner jag mig i ett allmänt segt tillstånd, känner hopplösheten smyga sig på mig... Allt är hopplöst, är hopplöst förtvivlad för att jag inte har någon mer one piece att läsa, är hopplöst trött på att jag inte tänker före jag bokar in körlektioner, känner mig hopplöst oduschad just nu. -.- Så det mesta är rätt degigt och hopplöst.
Och inte nog med det, så känner jag för att kolla på en film eller tv-serie senare, men kan inte bestämma mig för vad jag ska se. Så kommer inte bli något av det. :(
Jag får helt enkelt släpa ner mitt degiga jag och bara försvinna ner under vattenytan i badkaret för en stund.
och dessutom är jag otroligt orolig över att jag ska sitta å plugga på trafikskolan helt ensam imon. Kommer nog sitta där i minst 2 timmar helt själv. Känns förjäkligt.. Och sen ska jag ha "prov-uppkörning", får väl se hur det går. -.-

*Bild uteblir för tillfället pga fantasibrist* ^^

Pözz

Natt-inlägg

Nu är det natt igen, och jag sitter ensam vaken i vårt hus som vanligt. Funderar på vad man ska göra... Känner min väldigt fattigt efter att jag fick räkningen från trafikskolan. Visar sig att hela lönen som rammlade in gick till körkortet. Så får förlita mig på studiebidraget denna månaden.. Tankarna på det och den fördömda koppen med kaffe jag drack förut gör att jag inte kan sova.  Så jag tänkte läsa lite Manga och spela Jack 3  tills jag blir trött. För övrigt finns inte mkt mer att rapportera om.

Funderar skarpt på när jag ska jobba nästa gång, får nog ta å ringa chefen å höra om han har något jobb åt mig.  Om ni inte vet vad jag jobbar med så får ni ett litet tips på bilden som kommer här. Försökt gärna lista ut vad det är! ;)

Nattens bild:


Ett till tips, försök att inte stirra så mkt på mig. Kolla mer på omgivningen kring mig å försök lista ut "what i do for living" .

Natti

Pojkband - ett mysterium

Är inte pojkband något som vi alla borde lära oss mer utav. Eller kan inte någon skriva boken "Pojkband - ett mysterium" för det är vad dem är. Dem kommer och går och blir alltid lika älskade xD  Dem är ju bara helt underbart sköna xD Igår hade jag och alex iaf en "chill-dag", vi spelade lite tv-spel, satt vid datorn, drack te, lyssnade på pojkband, kollade på "The Notebook" och ja om jag ska vara ärlig fattade jag aldrig att filmen var bra försen vi hade sett klart den.
Så dagen igår var bara ett slappande. :P

Idag har jag däremot varit på trafiskolan och gjort repetetionerna. Så nu blir det provuppkörning nästa..  Efter det så var jag iväg till torp och inhandlade plattforms-spelet Jack and daxter 3 (Nörd, jag vet!) . Jag har dock inte testat spelet än, men det får jag göra strax.. Ska bara lyssna på lite musik först :P

BTW, Jag tycker jag att det är för lite folk som kollar in min blogg. Och lite så för lite folk som bloggar! :P

Dagens bild:


jag och alexander konstaterade igår att detta var den mest perfekta bilden som någonsin tagits på mig.. Så ja.. Här fick ni sett den med :=



Gamla godingen

Ja, idag har jag inget inplanerat och inte mycket att göra, Så jag tänkte att jag skulle köra en gammal goding. För att fördriva tiden. När ni ser detta har ni fått en utmaning av mig, lägg upp ert egna test av denna sort på bloggen!

1. sätt din musik på blanda
2. klicka på nästa knappen efter varje fråga
3. använd låttiteln som svar på frågan
4. fuska inte

1. Hur mår du idag ?
"Mama"

2. Kommer du komma långt i livet ?
"Prayer for the Weekend"

3. Hur ser dina vänner dig ?
"Jim Henson's dead!"

4. Kommer du gifta dig ?
"The Bells of the 7 Hells"

5. Vad är din themesong ?
"Not Home"

6.Vad är din livshistoria ?
"Metal will stand tall"

7. Hur ser dina vänner dig ?
"Enclave"

8. Hur kommer du komma framåt i livet ?
"La Vie Bohem"

9. Hur kommer imorgon vara ?
"Take it out on me"

10. Vad finns i lager för nästa vecka ?
"Let's make Rock"

11. Vilken sång beskriver dig bäst ?
"Bedragaren i Murmansk"

12. Hur är det med ditt liv ?
"Lost in Space"

13. Vilken låt kommer spelas på din begravning ?
"Strangers in the night"

14. Hur ser världen dig ?
"Final A"

15. Kommer du ha ett lyckligt liv ?
"As long as i fall"

16. Vad tycker dina vänner om dig ?
"Thank you for the Venom"

17. Har du en djup och mörk hemlighet ?
"Lokpest"

18. Brukar folk fantisera i hemlighet om dig ?
"Mother Gaia"

19. Hur kan du göra dig själv glad ?
"Glory of the world"

20. Kommer du någonsin ha barn ?
"End of Days"

21. Vilken låt beskriver den du är attraherad av ?
"Crawling from hell"

22. Vad skulle du vilja säga till nästa generation ?
"Kometen"

23.Vad är några tips till dig ?
"Are we the Waiting"

24. Hur kommer du att bli igenkänd ?
"Crimson rider"

25. Vad är din danssång ?
"Pyromandåd i ponnyslakteriet"


--------------------------------------------

Ja det blev visst en härlig blandning av olika musik genrer här :P

Hoppas att det roade. :P

Harrys

Igår var jag iväg på krogen. Vi var på Harrys! Till en början va det riktigt mysigt med jag, kristoffer och hans vänner lars och lena. Tog det lugnt med öl efter öl och lars blev till slut lite för full. När dem hade dragit blev det grymt tråkigt en stund. Och det dröjde inte lång tid försen stället började fyllas av massor med 18 åriga personer som ville bli fulla. Kort och gott va det Mycket folk, hög ljudvolym, mycket sprit och disko-stämning.
runt 1 tiden kom min bror dit också. Han bjöd på lite mer alkoholhaltiga drycker. Hade fått klartecken om att jag kunde sova hos han. lite senare var partyt slut och alla gick åt varsitt håll. Jag och bror min träffade vi alla hans polare på vägen hem och stannade på donken å tog en burgare. Sen låg vi å snusade runt sisådär 4 imorse.
Jag tycker iaf att kvällen var lyckad och hoppas på att jag ska ut me brorsan snart igen. :P
Idag för övrigt varit en chill dag, har lagat mat med alexander till mina föräldrar. Dem var nöjda och tyckte det va jättegott. Sen chillade vi med chips å film och nu sitter jag här å degar.. Ska nog sova snart, med tanke på att det inte var så mkt sömn inatt.. :)

Dagens bild:

Bilden är en bakgrundsbild till datorn. Vill ni ha den i fullscale och kunna använda den själva som bakgrundsbild finns den på denna länk :

http://i34.tinypic.com/1t7ju9.jpg



Pözz å Kram

One Piece

One piece är en utav världens främsta japanska mangor. Den har allt som krävs av en manga, Humor, fighter, vänskap, och en BRA story.  Serien handlar om "Monkey D Ruffy"s äventyr på väg mot att bli Piraternas kung. Av en slump äter Ruffy en "Djävulsfrukt" (som ger personen olika karfter) och tack vara det blir Ruffy en Gummi-människa. Under resan får vi möta "Nami", Navigatören som kallar sig själv för en  tjuv som bara snor pengar och skatter från pirater, vi får möta "Lolonoa Zoro" vars mål är att bli världens främsta svärdsman. Han har tidigare gått under namnet och är allmänt känd som "pirat-jägaren Zoro", Han är svärdsmannen som bemästrar tre-svärds-tekniken. Sen får vi möta "Usopp", skeppets skytt och mytoman! Han vill leva upp till sin fars namn som Pirat och leva på de stora haven.
Lite senare i serien dyker även Skepps-kocken "Sanji", hans special är sparkar och han är en obotlig flickjägare. Vi får även möta skeppets läkare som konstigt nog är en ren med blå mule, han heter "Tonytony choppa". 
Tillsammans bildar denna udda skara personer som av olika skäl bildar piratgänget "Stråhattsklanen".
På sina resor träffar dem på flertalet "onda" Pirater som vill slåss och samtidigt jagas de utav Världsregeringens marinkår, på deras resa genom "storleden", piraternas överställe!

Serien snyggt tecknat och har många olika stilar på karaktärerna. Författaren har utvecklat serien med sin fantasi på ett sådant sett att man aldrig tröttnar på alla nya fiender som ständigt dyker upp och vill stoppa stråhattsklanen av olika anledningar. Målen hos karaktärerna är helt solklara och man blir nästan fanatiker om man inte får fortsätta läsa den spännande fortsättningen efter varje boks slut.  Tillsammans utgör stråhatsklanen den kompletta skaran av karaktärer som gör att det aldrig blir tråkigt. Jag måste faktiskt säga att Förafattaren har skapat ett av världens mästerverk inom denna genren.!

Serien får ett topp-betyg av mig. Alltså 5/5, för ett helt solklart tema och grymt spännande äventyr med bra och roliga karaktärer!


Dagens bild:

Den är gjord till detta inlägget.:P endast framställt för att medverka här : =

Sömnighetens värld

Tänk er att vandra i en värld av olika tillstånd av sömnighet. Ena stunden är du hur trött som helst och vill bara lägga dig ner på sängen utan att tänka på något alls, i nästa ögonblick sitter du dock klarvaken i en bil på väg till skolan, för att när du anländer direkt falla in i dvala av oro samt trötthet. Du vandrar ständigt runt och funderar på vad du förväntas prestera av alla. Jo visst.. Även om du inte tänker på det så har du garanterat en "stil/attityd/framkant" när ni är i skolan eller på jobbet och alla av er gör vad ni nu förväntas göra för att upprätthålla den. Detta görs som en inarbetad impulse.! Så är det bara.. Erkänn det..  Med dessa tankarna vandrar du sedan runt och är förvirrad. virrar från lektion till lektion och vill bara sova.  Du har för länge sedan insett att du borde sovit längre under natten men som vanligt lyckades du aldrig lägga dig före kl 00:00. Varför lägger du dig aldrig tidigare. Den frågan ställer du dig varje dag, men likt förbannat är du uppe lika sent. Vad är det som lockar dig till att stanna uppe?  Fundera lite på det.  Det enda som nu kan rädda dig  och din dag är en eller flera koppar kaffe. Du dricker  och dricker känner frustrationen komma över dig när du inte genast känner resultat.
 Åter igen är det kväll å du fundera lika mycket på att sova tidigt. Men inget sker, Datorskärmen lyser lika starkt som vanligt, även denna kväll. Du har denna dag precis som alla andra dagar i ditt liv nästan missat en dag av ditt liv för att du fick för dålig sömn.
Dessa sömnproblem kan tillslut få dig att sluta bry dig och bara tänka på sömn. Detta leder tillslut till att du försummar livet, jobbet/skolan, familjen. Med andra ord, du kommer att försova dig..

Tanken bakom detta jag nyss skrivit finns inte.. Jag vill helt enkelt bara länka till låten "Overslept", ta nu å lyssna på den låten och se till att få rätt på ditt liv!

Dagens bild:


Glöm bort namnet på bilden. Tanken med den är att jag vill bara upplysa er om att jag just nu läser "One Piece" och är på Bok 36! Serien är otroligt läsvärd och borde läsas av alla manga-fans i hela världen!

Helg + Dator

Ja, man skulle i stort sett kunna beskriva min helg med ett "Helg + Dator" namn. Jag har nämligen lanat hela helgen. Mestadels spelade vi Warcraft 3 och CS och jag tyckte iaf det va skoj.. Fick även spelat lite Crysis. :P Lanet var iaf trevligt, vi bastade också och några öl slank självklart ner. Just nu är jag rätt trött. Räknade du att jag sova ca 8-9 timmar under fredag + lördag. Allså inte överdrivet mkt tid. :P 
För övrigt hjälpte jag Alexander med en Affisch till hans Projekt-arbete. Jag tror han blev rätt nöjd iaf :P

Nu sitter jag här. .Bävar inför morgon-dagen, ska iväg och göra min halka på Stora Holm då :W  Men det blir nog skoj det med ska ni se ;)

Hörs och ses! :=

Dagens bild:


Det va jag i en tröja jag fick av alex..  :P

Veckorna

Alla veckor bara rinner förbi..Och självklart önskar jag att jag hade gjort mer av dem.... Jag vill förstås hinna med mer än vad jag gör.. Eller ja.. Jag prioriterar nog lite fel! Denna veckan är rätt lugn så vi får hoppas på att jag tar mig igenom den på något vettitg vis!

Helgen längtar jag till med! :0 Då blir det LAN hos Calle och det ska bli kul. För övrigt finns det inte mycket annat att skriva.. :(


Dagens bild här iaf:



Eh, fasen.. Det får allt bli en till idag!
 


Kommentera gärna bilderna :W och bloggen!

Stockholm

Ja, då var jag hemma från min tvådagars tripp till stockholm! mycket speciell va den.. Åkte kl halv 12 på onsdag och anläder till stockholm kl 15:50.  Lotsas till vårt hotell på långoholmen, som för övrigt är ett gammalt fängelse! Så man bodde i celler.  På kvällen gav vi oss ut och träffade Mats, det va otroligt skoj att träffa honom igen.! Vi gick till Södermalm och började vår pubrunda på OT - Oliver Twist och tog en "Slussvaktarns öl" eller vad den hette.. Relativt god till att börja med. (Men jag skulle inte beställa in en till av den) Efter det så tog vi oss till "half way inn" och tog där en öl med.  De två ställena vi nu hade varit på va åldergränsen 23. Sälskapet som jag färdades i var i åldrarna (jag) 18, (Mats) 23 (Hans) 50+ och (Jonte) 17. :P  Lite lustigt tycker jag.
Sen bar det av till restaurang/puben  "Ekurat" (har jag för mig den hette) Som specialliserat sig på whiskey. De hade 400 olika sorters whiskey och 200 olika sorters öl! Sedan serverade dem "Mollofritt" (stavning?) Musslor med Pommes. :W ruskigt gott! Där stannade vi sedan kvällen ut..  Sen bar det av hemmåt!

Torsdagen började med fruckost, sedan tog vi T-banan till centralstationen och begav oss ut för att shoppa lite.. Kl 12 lämnade vår chef oss (Hans) Och jag samt jonathan lämnades för att utforska staden själva i 6½ timme. Det slutade med besök på NK, och deverse olika köpcetrum. Jag köpte mössa + halsduk för 500 kr typ å sen köpte jag Liza Marklunds bok "livstid" å sen va jag klar!  Vi gick sedan till gamla staden och besökte slottet. Sen va vi å vandrade runt..

Tåget förde oss hem runt 18:15 och nu ä jag hemma.. kl är nu 23:27. :P

BTW, Chefen betalade hela resan. Det jag betalade va.. Mössa, halsduk, bok, godis och en lunch! :)


Nu ska jag läsa en stund. Sen sova! Är ju skola imon! :=

Tråkdag

Idag är dagen då det inte har hänt så mkt. Kl är nu 23:48 och på grund av brist på syslosättning så ska jag snart krypa ner i sängen.! Däremot har jag börjat maratonet med Scary Movies, såg på första filmen idag och ska följande kvällar se de tre resterande..

Nemen gud vilket meningsfullt inlägg detta va..  NOT!

Dagens bild iaf:


Blev en bild på Crysis för att jag idag har upptäckt hur jag skulle göra för att spela det på "High quality"! Och hej, det funkade faktiskt.!!

Så nu ska jag lira lite oftare faktiskt :P

I'm Out!

Jag är Trött!

Igår var jag med Linda på bio! Vi såg på en film som heter "Stepbrothers" den va otroligt rolig tyckte jag! Det va lite överdriven humor, men fortfarande bra! Efter filmen sov jag över hos Sötnosen Linda och jag har inte sovit mycket inatt kan jag säga ^^
för övrigt har jag bara tråkat framför Datorn och tv'n idag, Druckit några bärs och tagit det allmänt lugnt!

Längtar tills imorgon, dels för att jag har fått sova ut då och dels för att vi ska rollspela igen!  Brom Rahl, Den ensamma, lite halft kaliban-aktiga personen kommer tillbaks :P


Nu ska jag sova iaf! Hejhopp! :P


Dagens bild:

Konsert igår!

Var på Sabaton igår på Trädgårn i Göteborg. Jag lovar er. Det va den absolut bästa och roligaste konserten jag någonsin varit på! Helt sjukt bra va dem, Och dem hade verkligen roligt. Å det syntes!




Här är sångaren supernöjd med publiken under låten "Into the fire"


Jag tror faktiskt att han och bandmedlemmarna skrattade säkert 10 gånger för att dem gillade publiken så jäkla mycket!



Ja Konserten va förjävla bra iaf! Röj som fasen va det. Har aldrig varit med om ett så bra tryck :W


Vill se dem snart igen!

RSS 2.0