Mellandagarna

Uppdateringarna på bloggen har varit väldigt glesa det senast.. Så tänkte att det är dags att göra det. :P Mellandagarna är dagarna man hellst vill vara ute och handla hela tiden, men det är även dagarna då flest personer besöker affärerna..  Så det är rent ut sagt omöjligt att ta sig fram till disken där man betalar.
Därav har jag inte gjort så mkt det senaste. Mest chillat och festat.  Var på GG (Krogen) Under julafton och annandagen. Det va skitskoj.

Lite bilder där ifrån:




Yeah, bilderna är tagna med min nya mobil, Sony ericsson C905i!


Uppdateringar

Nämen satans va längesedan det va jag bloggade nu.. Visste att det va något jag saknade i mitt liv. Men kunde inte sätta fingret på det försen nyss.  Jag blev glad över att jag fortfarande kom ihåg lösen hit. :P

Uppdatering om mitt liv: Ja inte mycket har hänt, eller jo ganska mycket har hänt. Jag tog körkort, jag har stått i gbg med en bil utan batteri, jag praktiserar, alexander har fyllt 18 (Grattis till honom, krogen snart?)  och jag har bott hos farmor. Det är mitt liv  och det jag upplevtden senaste tiden.

Personlig Status: Trött och ogift. ska snart sova tror jag?

För övrigt vill jag bara meddela att jag är fullt upptagen med att kolla igenom prison break säsongerna. Kollade hela säsong 2 nu i veckan.. Förhoppningsvis så kommer jag att se hela säsong 3 nästa vecka :P  Så om ni ska försöka nå mig när jag inte är online, testa då min mobiltelefon. För kan hända att jag loggar ut bara för att se på prison break ifred! :=


Bild jag nyss skapade, nya visningsbilden till Impulse:


Pussar iaf!

RSS 2.0