Livets fortsättning

Såja, då var det dags för ytterliggare ett inlägg här då! Det var ju ett otroligt långt tag sedan jag skrev här. Under den tiden har jag hunnit med saker som att: rycka in i lumpen, fira 6 månader med min älskling och köpa mig en skrotig bil. Lite saker som för mig varit viktiga med andra ord.
Just nu sitter jag på Logementet i skövde och lyssnar på "The better Way" och "Green Bells"!

Lumpen var till en början inte alls lika kul som jag hade förväntat mig. Hade otrlig hemlängtan i början och allt kändes bara jobbigt.. Dock gick denna perioden gick efter över efter ett tag och jag trivs nu ganska bra, även om jag skulle kunna tänka mig att sluta i stort sett när som helst.. Men varför göra det när man kan ligga i skogen och leka med vapen?
I min karriär inom lumpen har jag nu hunnit med diverse strapats-övningar, mycket krigande och dessutom påbörjat kock-utbilningarna. Vi spenderade ganska nyligen fyra veckor nere i karlskrona och lärde oss laga mat på Marinens Intendentur-skola.  Karlskrona var en trevlig stad som hade en del att erbjuda för lumpare. flertalet krogar och roliga affärer att kika i.
Nu försöker jag hela tiden blicka frammåt och väntar på att få göra klart övningsserien så att det blir muck snart! Dock väntar muck-dagen med att komma enda fram tills 18 juni 2010.. Men det är bara att hålla i!!

Bilen jag köpte var inte mycket att ha. :P Den kostar mig mer pengar än vad jag glädjs av den. Dock gör det mig inte så mycket, då jag faktiskt behöver en bil under helgerna när jag är hemma. Bilen är iaf en Gammal 740 GLT från 88a. Inte världens nyaste åk med andra ord. Men den låter iaf som en Raggarvolvo. Så jag får vara nöjd.

Så det sista jag har att berätta om är väl mitt förhållande med Rebecca Borgström. Min underbara flickvän som är största anledningen till att jag vill komma hem på helgerna. Utan henne hade jag väl varit förlorad i denna värld av propaganda för NBG och Gruppstrid i Skövdes skogar.  Vi har imorgon 27/11 varit tillsammans i 7 månader och jag älskar henne otroligt mycket. Jag hoppas verkligen hon står ut med att jag endast är hemma på helgerna.

Det var allt för mig för denna gång, jag ska se om jag orkar vara lite mer aktiv på denna blogg i fortstättningen. :)

Puss å Kram





RSS 2.0